

The 40th APMP General Assembly and Related Meetings 2024 APMP TCQS Meeting

25 - 26 November 2024, New Delhi, India

Day 1: 25/NOV/2024, Time 9:00 AM - 5:30 PM / UTC 3:30 AM - 12:00 PM

Time	Activity	Speaker
UTC 3:30-3:55 9:00-9:25 (25 min)	Welcome and Self-introduction of Participants	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 3:55-4:10 9:25-9:40 (15 min)	2. Opening Remarks by TCQS Chair & Host Member	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair Dr. Saood Ahmad NPLI
UTC 4:10-4:20 9:40-9:50 (10 min)	3. Approval of Meeting Agenda	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 4:20-4:35 9:50-10:05 (15 min)	4. Review of Last Meeting	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 4:35-4:55 10:05-10:25 (20 min)	5. Summary of Events after 2023 TCQS Meeting & Activities supported by TCQS:	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 4:55-5:05 10:25-10:35 (10 min)	6. Summary of TCQS Workshop	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 5:05-5:20 10:35-10:50 (15 min)	7. Common Challenges Encountered in QS Reviews	Ms. Shueh Yann HSA
UTC 5:20-5:50 10:50-11:20 (30 min)	Tea/Coffee Break 30 min	
UTC 5:50-6:20 11:20-11:50 (30 min)	8. Topics that incurred discussions Inside and Outside TCQS (TCC resolution, EC resolution, JCRB resolution etc.)	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair

UTC 6:20-6:35 11:50-12:05 (15 min)	Embracing Digital Transformation in NMIs: QMS Software Platform	Dr. Christopher Donnelly, NMIA
UTC 6:35-7:00 12:05-12:30 (25 min)	10. Status of APMP QMS/ Discussion on recent TCQS Policy, Procedures & Documentation	Ms. Rugkanawan W. NIMT
UTC 7:00-8:30 12:30-14:00 (90 min)	Lunch Break for 90 min	
UTC 8:30-10:00 14:00-15:30 (90 min)	11. Annual Reports by Participants which have CMC entries in the CIPM MRA Appendix C (Recommend 5 ~ 10 min for each NMI/DI)	Co-chaired by Ms. Shueh Yann HSA and Ms. WANG Chunyan NIM
UTC 10:00-10:30 15:30-16:00 (30 min)	Tea/Coffee Break 30 min	
UTC 10:30-12:00 16:00-17:30 (90 min)	12. Annual Reports by Participants which have CMC entries in the CIPM MRA Appendix C (Continued)	Co-chaired by Ms. Shueh Yann HSA and Ms. WANG Chunyan NIM

Day 2: 26/NOV/2024, Time 9:00 AM - 12:30 PM / UTC 3:30 AM - 8:00 AM

Time	Activity	Speaker
UTC 3:30-4:30 9:00-10:00 (60 min)	13. Annual Reports by Participants which have CMC entries in the CIPM MRA Appendix C (continued) Update of NMIs/DIs delegate information Survey of Technical Peer Review Status	Ms. Rugkanawan W., NIMT Co-chaired by Ms. Shueh Yann, HSA and Ms. WANG Chunyan, NIM
UTC 4:30-5:30 10:00-10:30 (30 min)	14. Report from DEC-TCQS champion and Discussion	Ms. Ariuntungalag Jargal, MASM
UTC 5:30-6:00 10:30-11:00 (30 min)	Tea/Coffee Break 30 min	

UTC 6.00-6.30 10.30-11.00 (30 min)	15. TCQS Action Plan for year 2025/ Items to report to EC-CC and GA 2024	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 6.30-7.30 11.00-12.00 (60 min)	16. Next Chair Election Self-Introduction of candidates Voting by full member economies (secret voting)	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair
UTC 7.30-7.40 12.00-12.10 (10 min)	17.Invitation from the next host of APMP 2025	Dr. Jookeun Park, KRISS
UTC 7.40-8.00 12.10-12.30 (20 min)	18. Closing	Ms. Rugkanawan W., NIMT TCQS Chair